DION HR - header

Even voorstellen: Marjolein!

Vanaf 1 april is Marjolein de Gelder in dienst bij DION Groep. Marjolein komt met haar brede kennis en ervaring in HR ons team versterken als HR-Adviseur. In deze blog vertelt Marjolein wie ze is en wat haar drijft.

Brede kennis en ervaring

Even kennismaken: Marjolein De Gelder

Ik ben een èchte Twentenaar, geboren en getogen in Weerselo, een dorp in Overijssel. Ik groeide op in het horecabedrijf van mijn ouders, dus na mijn middelbare school was de stap naar de hotelschool dan ook snel gemaakt. Na mijn opleiding maakte ik al direct een carrièreswitch: ik kwam in de uitzendbranche terecht. Om wat meer theoretische kennis op te doen en wat beter beslagen ten ijs te komen, ben ik een deeltijdopleiding P&O gaan doen. Vervolgens heb ik heel wat functies bekleed in de HR-hoek: als personeelsadviseur, ARBO- en wetgevingsadviseur en HRM- & HRD-adviseur, zowel in loondienst als ad interim-functionaris. Later ben ik meer de hoek van jobcoach en loopbaanadviseur ingerold, maar daar miste ik op een gegeven moment het inhoudelijke aspect van HR. Toen de rol van HR-Adviseur bij DION Groep voorbijkwam, was ik dan ook gelijk enthousiast! Op 1 april ben ik gestart en ik heb erg veel zin om al mijn kennis en ervaring die ik heb opgedaan in het mooie vak van HR in te gaan zetten.

Het beste voor zowel werkgever als werknemer

Ik heb in heel diverse branches gewerkt. Zo heb ik Dierenpark Emmen begeleid bij de transitie naar Wildlands Adventure Zoo Emmen. Dat was best een bijzondere plek om te werken! Maar ik heb bijvoorbeeld ook in de polyestertechniek, in de metaalsector, in de horeca en zorg & welzijn gewerkt. Heel verschillende plekken dus, maar tenslotte draait elke organisatie om mensen. Dat vind ik ook zo mooi aan mijn vak. Dingen als reorganisaties zijn voor mensen natuurlijk nooit leuk, maar als HR-functionaris streef je ernaar het beste uit het proces te halen, voor zowel de werkgever als de werknemer. Zo kun je toch altijd een mooie, waardevolle bijdrage leveren.

Op zoek naar kansen

Ik verheug me erg op mijn job bij DION Groep. Ik kijk er naar uit om heel diverse bedrijven te ondersteunen op HR-gebied, van operationeel, tactisch tot strategisch niveau. Ontdekken waar de kansen liggen en waar we nog kunnen groeien, zowel voor onze klanten als voor DION Groep als voor mij persoonlijk. Er valt immers altijd nog wat te leren. Voor iedereen!

Nieuwsgierig?

Mijn collega’s en ik helpen je graag jouw organisatie te laten bloeien en groeien, ook op afstand. Of het nu gaat om HR advies, communicatie, ontwikkeling of administratie; wij zijn er voor werkgevers én werknemers. Neem gerust contact met mij op via mail, of bel naar 0523 – 208110. Ik vertel je er graag meer over! 

Hartelijke groet,

Marjolein de Gelder